2011-09-27

Place3D znova v akciji - tokrat z urbanimi heroji

Že nekaj tednov se nam prek ljubljanskih svetlobnih panojev dobrika BMX kolesar z vratolomnim skokom prek kovinske ograje. Skok je gotovo uspešno izpeljal, če ne drugega bi o ponesrečeni izvedbi gotovo povsod pisali. Spodaj na panoju nas slogan popelje do poante njegovega skoka, še nižje pa so napisana navodila kaj je treba storiti za vladarsko počutje. Šele ikona v desnem zgornjem kotu nam skuša dopovedati, da gre v tokratnem primeru za malce bolj poseben oglas. Res je, za 3D oglas, in to prvi tovrsten v Sloveniji.


Hja, biti prvi, biti na čelu, biti pred vsemi. Bilo je le vprašanje časa, kdaj se bo pojavila prva 3D kampanja in za najbolj pogumne so se izkazali pri NKBM s projektom Sveta Vladar. Place3D je bil zadolžen za izvedbo 3D fotografije, ki sva jo z Matjažem in ekipo na čelu z Miho Glavičem v vročem avgustovskem dnevu ovekovečila pred osnovno šolo Dr. Vita Kraigherja v Ljubljani.



Celotna kampanja drugače zajema vsa področja komuniciranja - spletno stran, citylight, tiskane medije in 3D videospot. Za slednjega so bili zadolženi člani kolektiva Multipraktik, ki so bili deležni tudi place3Djeve 3D asistence.



Ni komentarjev: